boje

Bojama mijenjamo i boje mijenjaju nas. Vaš stan u novom ruhu.
U svijetu Boja s Hausmajstoricom ćete moći pronaći svoj izraz i svoju igru boja kako bi u potpunosti uživali u čudesno obojenim mjestima.

Inspirirajte se bojama ljeta

Ljetna paleta je lagana, prozračna i sunčana, prepuna floralnih uzoraka kao i asocijacija na mediteransko plavetnilo i mirise čempresa, mirte ili cedra, ali također i na duboku planinsku šumu, bistru vodu i zelenilo hladovine. Zato će ljetna paleta biti puna plavih i zelenih tonova, ali i svih nijansi bijelih, boja pijeska, te boja fuksije i limun žute.

Tkanine su također prozračne, nježnih tekstura i osim nezaobilaznog pamuka tu je svila, viskoza, organdi i muslin. Koristite li kao temeljnu boju interijera bijelu onda ju oplemenite sa detaljima floralnih uzoraka: od jastučića i zavjesa do tapeta. Volite li prugice onda su plavo-bijele nezaobilazne u kombinaciji s bijelom i naročito ako imate komade namještaja od ratana ili trske, vrlo su elegantne bež prugice dok one u boji izblijedljele terakote unijet će shabby chic utisak. A želite li duboke plave i zelene nijanse kao prevladavajuće boje za vaš prostor onda ih složite u velike i jednostavne plohe boja s minimum detalja.

Uživajte u ljetu i osvježavajućoj galeriji koju vam Hausmajstorica donosi: