boje

Bojama mijenjamo i boje mijenjaju nas. Vaš stan u novom ruhu.
U svijetu Boja s Hausmajstoricom ćete moći pronaći svoj izraz i svoju igru boja kako bi u potpunosti uživali u čudesno obojenim mjestima.

Ljepota jeseni u vašem domu

Jesenska paleta nalazi se se u svim bojama listopadnih krošnji: od nježno žutih do posve zatamnjene žute, ali i zlatno žute, od pastelno narandžaste do boje đumbira i svih ostalih začina, u karmin crvenoj, zagasitim zelenim nijansama i naročito maslinasto zelenoj, i svim nijansama smeđih. No apsolutna vladarica jeseni jest narandžasta boja i to sve njene nijanse koje se nalaze u začinima, u boji bundeve, nijansi terakote, u zalasku jesenskog sunca. Dom uređen u bojama jeseni je topao, ostavlja dojam skrivenog i mekog mjesta i miriše na finu kuhinju. I naravno, želite li živjeti u skladu s godišnjim dobima ne morate prilagođavati čitav stan već je dovoljno da imate ukrasne jastučnice, zavjese i prekrivače, stolnjake i ostale detalje kojima ćete i u kuću unijeti dojam novog doba u godini.

Da biste svoj dom uredili ispirirani jeseni, nabavite što više suhog cvijeća, napravite vjenčiće od lišća, izložite gole grančice zanimljivih oblika, složite aranžmane od tikvica i bundeva, raznih tvrdih bobica i češera. A miris jeseni donijet će vam zrele dunje koje su i pravi jesenski simbol.
Jesen voli gušće i teže tkanine, deblje tepihe i veće ali nenametljive uzorke. Ako volite narandžastu boju, ali ne  i njezin tipičan intenzitet, obojite zidove u posve zagasitu nijansu i imat ćete izvornu toplinu te boje, ali prigušenu dovoljno da stvara opuštajući efekt.

Stan inspiriran jeseni namješten je namještajem od punog drveta u elegantnim tamnim nijansama, to je interijer naglašene teksture i vrlo toplog i gostoljubivog dojma koji otkriva maštovitog i melankoličnog vlasnika koji uživa u boravku u svome domu.

Kako biste se inspirirali bojama jeseni Hausmajstorica vam donosi odličnu galeriju koja će vam najbolje dočarati što znači urediti prostor koji odiše plodnošću, začinima, zlatnim krošnjama i uživanju u toplini doma: