boje

Bojama mijenjamo i boje mijenjaju nas. Vaš stan u novom ruhu.
U svijetu Boja s Hausmajstoricom ćete moći pronaći svoj izraz i svoju igru boja kako bi u potpunosti uživali u čudesno obojenim mjestima.

Šarm ružičaste boje

Ružičasta je boja sreće. Ona ostavlja osjećaj topline, umanjuje agresivnost, ublažava samoću i pretjeranu osjetljivost. Evocira slatkoću, nježnost, sramežljivost, djevojaštvo. I mada možda nije najsretniji izbor kao boja za odjevne predmete, u nekim svojim nijansama u prostoru može djelovati iznimno elegantno.

Savjeti za uređenje doma u ružičastoj boji

  • Iako vam se na prvi pogled zasigurno čini da je ružičasta boja definitivno rezervirana za djevojčice, ružičastom se na decentan način može izraziti finoća ukusa i elegancija.
  • Ružičasta boja u svojim pastelnim nijansama (udjel sive boje u različitim stupnjevima) vrlo je nenametljiva i ako se volite okružiti “starinskim štihom”, to je paleta za vas.
  • Ružičasta dobro ide uz sve crvene, ljubičaste i plave nijanse, odlična je pozadina drvenom namještaju, stvara dramatičan dojam uz crnu boju, no izbjegavajte ju uz žutu i narančastu.
  • Intenzivna ružičasta djeluje vrlo moderno, vrlo aktivno i vibrirajuće.
  • Ružičasta traži raskoš tako da ne morate štedjeti u vrsti i količini tkanina u ružičastoj sobi. U svim nijansama ružičasta odlično pristaje tkaninama sa svilenim odsjajem.