dekoracije

U potrazi za ljepotom potražite originalnost i ukrasite dom na vrlo osoben način.
U Dekoracijama Hausmajstorica vas vodi u avanturu estetike koja ne obogaćuje samo izgled onoga što se ukrašava već dodaje i novu dimenziju kvalitete.

Njegovo veličanstvo – uzglavlje

Uzglavlje kreveta

Visoka, niska, široka, neobična, od tkanine, od drveta, od knjiga, od vrata, od slika – uzglavlje kreveta može biti itekako atraktivno, vrlo kreativno, udobno, prelijepo, može promijeniti čitavu sobu, može biti vaš mali projekt za veliku kreaciju.

Gotovo je nemoguće nabrojati što sve može poslužiti kao uzglavlja kreveta, a osim par napomena sve ostalo ćemo prepustiti mašti: neka ne bude oštrih rubova, odnosno pazite da nije opasno za glavu na bilo koji način, i razmislite da li želite čisto estetsku igru ili u krevetu volite i čitati ili surfati, gledate li filmove ili samo spavate. Čak i ako se odlučite za klasično uzglavlje poput tapecirane drvene ploče, izborom tkanina možete stvoriti izuzetan dojam (o tapeciranju pročitajte na članku Tapecirajte stolce drugačije – princip je isti samo što je površina veća i zahtjevnija).

Donosimo vam galeriju sasvim posebnih uzglavlja koja će vam najbolje dočarati koliko je stvaranje na zidu iza vašeg kreveta zabavno, unikatno, neobično i nadasve lijepo: