dekoracije

U potrazi za ljepotom potražite originalnost i ukrasite dom na vrlo osoben način.
U Dekoracijama Hausmajstorica vas vodi u avanturu estetike koja ne obogaćuje samo izgled onoga što se ukrašava već dodaje i novu dimenziju kvalitete.

Tapecirajte stolce – drugačije


Nove tkanine i nove ideje za stare stolce

Razmišljate da promjenite izgled vaših blagavaonskih stolaca, možda i fotelja, ali niste sigurni od kuda krenuti i do kuda ići. Za početak, Hausmajstorica savjetuje da stolcima promjenite tkaninu na sjedalicama. To ćete vrlo jednostavno napraviti sami, treba vam klamerica za drvo i tkanina koju ćete skrojiti u obliku sjedalice vašeg stolca (neka bude oko 10cm šira i duža). Na taj način promijenit ćete čitav dojam ne samo vaših stolaca, već cijelog prostora za blagovanje.

I budite maštoviti i hrabri, nemojte se držati uobičajenih dekora, na tržištu se nudi veliko mnoštvo tkanina i uzoraka, i zato eksperimentirajte, jer ne budete li zadovoljni lako ćete pogrešnu tkaninu zamjeniti pravom. Pogledajte što smo vam pripremili za inspiraciju:

A tu su i malo zahtjevniji stolci i fotelje, za vas koji ste spretniji i za vas koji ste se odlučili za kompletni makeover: