radionica

Od čega, sa čime i na koji način ćete uraditi i urediti sami, naučite u majstorskoj radionici.
U Radionici Hausmajstorice naučit ćete kako izraditi, kako obnoviti, kako urediti, kako promijeniti, kako upotrijebiti, kako biti sama svoja majstorica.

Kako do originalnih polica

Trebaju vam police, za knjige ili za izlaganje uspomena ili za bilo što drugo, i željeli biste nešto originalno, zgodno, drugačije, unikatno. Stoga vam Hausmajstorica preporučuje da reciklirate dijelove starog namještaja, odnosno da upotrijebite nešto od “stare krame” koju ste namjeravali baciti.

Naravno, pripremite se za obilno šmirglanje, kitanje, oboružajte se temeljnim bojama, završnim lakovima, dobrim kistovima i svime što vam uz mnogo strpljenja nužno treba kako bi rezultat bio besprijekoran. U galeriji koju smo vam pripremili vidjet ćete kako se vrlo atraktivno mogu redefinirati stare drvene kutije, vrata, plastične kašete, pa čak i same knjige, kako izgledaju nosači od starih plinskih cijevi, kako objesiti dva kožna remena ili užeta da nose police, itd.

Ovakve police svakako će u vaš dom unijeti novu dozu osobnosti i stila, a nije nebitno i to što ćete reciklirajući pokazati viši stupanj savjesti i odgovornosti za svijet u kojem živimo. Uživajte u galeriji i kreaciji koja vam slijedi!