re-kreacije

Dizajn koji dodaje vrijednost, dizajn koji oblikuje, dizajn koji rekreira vaš prostor.
U spoju praktičnog i estetskog, upotrebljivog a lijepog, Hausmajstorica će vas u
Re-kreacijama inspirirati da se upustite u pustolovinu stvaranja prostora kakav točno odgovara vašim potrebama, ali i snovima.

Mali stan velike prostornosti

Divan mali stan od 42 kvadratna metra plijeni svojom prozračnošću i otvorenošću, ali i rustikalnošću. U stanu dominira bijela boja u kontrastu s nekoliko akcenata u crnoj (tapeta i ormari) i sivoj boji (kamene pločice), te u ciglenom zidu na kome se nalazi tv (ovdje duhovito s prikazom kaminske peći), baš kao i ciglenom otoku za kuhanje.

Stan je, dakle, izrazito “čvrsto” profiliran: finoća bijelih zidova i bijelog namještaja u visokom sjaju u srazu sa rustikalnošću ogloljele cigle i kamenih pločica, te dašak klasike u teškoj i tamnoj draperiji, reljefno-baršunastoj, ali izuzetno dominantnoj tapeti i crnih staklenih fronti ormara u ulaznom hodniku.

Prostor odiše kao harmonična cjelina jer je stan koncipiran kao tzv. “open plan”, dakle otvorena struktura koja se ne dijeli na prostorije (samo je kupaonica zasebna prostorija). No obratite pažnju na spavaće mjesto! Jer ne radi se o sobi već o niši s velikim krevetom, odijeljenoj draperijom radi privatnosti, a sve kako se ne bi izgubilo na što većem mogućem doživljaju otvorenog prostora! Stan sadrži vrlo malo namještaja jer je vlasniku bilo najvažnije zadržati upravo osjećaj širine, nezagušenosti, prostornosti.