re-kreacije

Dizajn koji dodaje vrijednost, dizajn koji oblikuje, dizajn koji rekreira vaš prostor.
U spoju praktičnog i estetskog, upotrebljivog a lijepog, Hausmajstorica će vas u
Re-kreacijama inspirirati da se upustite u pustolovinu stvaranja prostora kakav točno odgovara vašim potrebama, ali i snovima.

Spavaća soba: mjesto udobnosti i stila

5 koraka do potpune udobnosti i sjajnog stila:

  • Udobnost – Nabavite najveći krevet kojeg veličina sobe može podnijeti i nikako ne štedite na madracu. Jer smisao spavaće sobe jest da se dobro naspavate.
  • Tkanine – Ako postoji mjesto u stanu na kojem ne možete pretjerati s tkaninama onda je to spavaća soba. Soba će dobiti na mekoći i raskoši, stoga ne suzdržavajte se: zavjese, zastori, prekrivači, bogati tepisi, ukrasni jastučići – transformirat će i najdosadniji prostor.
  • Posteljina – Obavezno od prirodnih materijala jer oni će pomoći koži da se kvalitetnije odmori, naravno, i čitavom tijelu.
  • Rasvjeta – Kako biste stvorili finu atmosferu rasporedite nekoliko stolnih lampi sa sjenilima po strateškim mjestima sobe. Volite li čitati u krevetu, uz malu noćnu lampicu instalirajte i pravu lampu za čitanje. Ne zaboravite da vam treba i snažno centralno rasvjetno tijelo kako biste vidjeli sav sadržaj vaših ormara, ili nabavite posebne svjetiljke dizajnirane baš za ormare i garderobe.
  • Detalji – Odlučite se za jedan stil, ili stvorite vlastiti, no pazite na ujednačenost jer spavaća soba ne trpi prezapunjen i preintenzivan prostor, baš kao ni nered – um se u takvom prostoru ne može odmoriti, pa onda ni tijelo.

Pripremili smo vam galeriju prekrasnih i raskošnih spavaćih soba: