re-kreacije

Dizajn koji dodaje vrijednost, dizajn koji oblikuje, dizajn koji rekreira vaš prostor.
U spoju praktičnog i estetskog, upotrebljivog a lijepog, Hausmajstorica će vas u
Re-kreacijama inspirirati da se upustite u pustolovinu stvaranja prostora kakav točno odgovara vašim potrebama, ali i snovima.

Ugodnih 45 s ružičastim naglaskom

Uređenje malog dvosobnog stana

Želite li u svom malom stanu stvoriti oazu mira, mjesto u kojem ćete se osjećati maksimalno opušteni, uvijek dobrodošli, Hausmajstorica preporuča da čitav stan uredite u jednom tonu i stilski ujednačeno.

Mali dvosoban stan od 45 kvadratnih metara, kakav je ovdje prikazan, sjajan je primjer uravnoteženog dizajna u svakom smislu: odabir boja je u potpunosti odgovarajući odabiru namještaja i stvorena je vrlo ugodna cjelina.

Nježno sivi tonovi, od vrlo svjetlih preko srebrnih do tamnijih sivih sa primjesama plave,  kako na zidovima tako i na namještaju i korištenim tkaninama, stvaraju izuzeno smirujuću atmosferu u kojoj su svi prostori i svi elementi međusobno povezani. To je inače osnovno pravilo prilkom uređenja malih stanova: kako bi se dojam prostora povećao prostor treba biti koloristički ujednačen.

Opasnost koja leži u takvom suviše ravnomjernom oblikovanju prostora jest monotonost tog prostora. Zato je vlasnik u ovom stanu dosadi odlučio doskočiti upotrijebiši ružičastu boju kao akcent, kao detalj koji donosi svježinu pa čak i dozu raskoši u nekoliko različitih nijansi. Raskošna ružičasta, ali na jedan duhovit i gostoljubiv način. Pogledajte galeriju, neka vam bude korisna inspiracija.