recepture

Kućne majstorije i čarolije otkrijte u recepturama, primijenite ih i uživajte u preobrazbama.
Svojim Recepturama Hausmajstorica otkriva skriveno, zaboravljeno i novim tehnikama omogućeno znanje o kućnim čarolijama i majstorijama.

Jednostavni načini osvježavanja kuhinje

Ako želite osvježiti, ili čak transformirati svoju kuhinju, a bez da se prihvaćate velikih radova koji će vas koštati isuviše novaca i živaca, Hausmajstorica vam nudi nekoliko jednostavnih rješenja:

Uzmite ostatke tapeta ili bilo kakve ukrasne papire (čvršće strukture) koji imaju vama zanimljive uzorke, izrežite ih na veličinu vaših kuhinjskih pločica i sa ljepilom za tapete nalijepite ih na zid na kojem nema pločica. Dobiti ćete zanimljiv shabby chic efekt.

 Kuhinjski prostor izvrsno ćete “podignuti” sa nekim fantastičnim lusterom, pa čak i ako vam stol za blagovanje nije u kuhinji.

 Zašto i kuhinja ne bila mjesto za vašu omiljenu sliku? Razmislite koliko vremena provodite u kuhinji i ne biste li za to vrijeme također trebali uživati u divnoj umjetnosti? Svakako biste trebali, zar ne.

 Maštovita, jedinstvena polica koja plijeni pažnju izvrstan je način da svoju kuhinju učinite unikatnom.

 Ako jedan kuhinjski zid obojite sa zidnom bojom za školsku ploču tada svakodnevno možete mijenjati izgled kuhinje, a i klinci će biti oduševljeni.

 I kuhinjski zidovi su sjajno mjesto za ponosno izlaganje vaših kolekcija, baš kao što je ovdje izložena kolekcija satova.

 Dodate li u kuhinju, a posebno ako vam je spojena sa blagavaonicom i/ili dnevnom sobom, zanimljiv retro stol i stolice dobiti ćete divan eklektični dojam.

 U slučaju da su vam postojeći kuhinjski ormarići ozbiljno dosadili prebojite ih u ton koji će vam biti neodoljiv.

 I ne zaboravite na kuhinjski zid, boja zidova može promijeniti kompletan izgled prostora!

 Živite li u starijoj zgradi, tj. zidovi su vam cigleni, skinite žbuku sa jednoga od njih, to je izuzetno atraktivno posebno u kombinaciji sa ultra modernom kuhinjom.